fbpx

На Прикарпатті односельчани зводитимуть будинок учаснику АТО

Суспільство 17:43, 10.05, 2016

У селі Велика Кам’янка Коломийського району мешкає 25-річний Василь Чорнецький. Василь – сирота, з дитинства виховувався у тітки. Завжди мав добру фізичну підготовку – грав у футбол за село, район та область. Строкову службу проходив в аеромобільних військах.

У серпні 2014 року Василь без повістки прибув до військкомату. Після допідготовки отримав призначення до розвідувального підрозділу 24-ї окремої механізованої бригади. Більше року брав участь в АТО. У жовтні минулого року демобілізувався. Після повернення до рідного села Василь активно долучився до громадського життя, інфомує прес-служба ГУ розвідки Міноборони.

Завжди готовий прийти на допомогу односельцям Василь ніколи не скаржився на власні проблеми. Але всі бачили, що мешкає мужній воїн у напівзруйнованому старому будинку бабусі.

"Свого героя не залишимо", – вирішили у селі та вже розпочали підготовчі роботи з будівництва нового будинку для Василя. Такий досвід у Великій Кам’янці вже є – нещодавно всією громадою побудували будинок загиблому в АТО односельцю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: