fbpx

На Прикарпатті оголосили конкурс на посаду голови Городенківської РДА

Політика 21:12, 11.05, 2017

Розпорядженням Президента України від 28 квітня 2017 року №95/2017-рп оголошено конкурс на зайняття вакантних посад шести голів районних державних адміністрацій, серед яких посада голови Городенківської РДА.

Нагадаємо, ця посада вакантна з 21 квітня цього року, відколи попередній голова РДА Богдан Кобилянський був призначений на посаду заступника голови обласної державної адміністрації.

На посаду голови райдержадміністрації можуть претендувати особи з вищою освітою (ступінь вищої освіти – магістр), загальним стажем роботи – не менше семи років та досвідом роботи на посадах державної служби категорії "А" чи "Б" або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або досвідом роботи на керівних посадах у відповідній сфері – не менше трьох років, вільним володінням державною мовою.

У розпорядженні "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад голів районних державних адміністрацій" зазначено умови проведення конкурсу  та вимоги до осіб, які претендуватимуть на зайняття посад голів районних державних адміністрацій.

Сам конкурс відбудеться 30 травня цього року за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 15.  Документи претенденти на посаду голів райдержадміністрацій можуть подавати до 22 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: