fbpx

На Прикарпатті підприємство-порушник відшкодувало державі понад 2 млн гривень збитків

Економіка 16:06, 08.02, 2017

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області забезпечили відшкодування підприємством-правопорушником понад 2 мільйонів гривень збитків завданих державі.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.212 КК України встановлено, що посадові особи одного із підприємств області ухилилися від сплати 4,3 млн. грн. податків, пише КУРС з посиланням на ГУ ДФС в області.

Вказані особи у 2015 році придбали шкірсировину ВРХ у населення за готівку, але документально оформили її придбання у фіктивних компаній, що призвело до ухилення від сплати податку на прибуток підприємств на суму 4,3 млн. грн.

Як повідомлялося раніше, в результаті вжитих заходів у січні 2017 року державі відшкодовано 1 млн. грн. нанесених збитків. Окрім того, 3 лютого 2017 року підприємство сплатило в бюджет ще понад 1,1 млн. грн. Таким чином, сума відшкодованих збитків по вказаному кримінальному провадженню становить понад 2,1 млн. грн.

На даний час податковою міліцією області вживаються всі передбачені Кримінальним процесуальним кодексом України заходи з метою забезпечення повного відшкодування завданих державі збитків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: