fbpx

На Прикарпатті планують побудувати 4 вітрові електростанції

Суспільство 13:41, 12.09, 2017

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук підписав Меморандум про співробітництво у сфері розвитку вітроенергетики в Івано-Франківській області із ТОВ "КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК".

Згідно з документом, вітрові електричні станції заплановано побудувати на території Перегінської селищної ради та Липовецької сільської ради Рожнятівського району, Брошнівського та Осмолодського лісового господарства, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Сьогоднішня подія вкотре доводить, що Івано-Франківщина відкрита для бізнесу, для інвестицій,  зазначив Олег Гончарук. – Підкреслю, що відновлювальна енергетика в наш час є важливою складовою для забезпечення енергетичної незалежності нашої держави".

У свою чергу, директор підприємства Андрій Гріненко подякував голові облдержадміністрації за довіру і розповів про напрацювання, які його компанія має в цій сфері. А також відзначив, що ТОВ "КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК" зареєстрована в області і сплачує всі свої податки саме на Прикарпатті.

Слід відзначити, що реалізація Меморандуму стане практичним внеском у соціально-економічний розвиток Прикарпаття i дозволить за рахунок об'єднання вcix можливих джерел фінансування та залучення інвестицій забезпечити диверсифікацію джерел енергопостачання регіону, сприятиме його енергетичній незалежності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: