fbpx

На Прикарпатті побилися власники собак: один чоловік госпіталізований з ножовим пораненням

Суспільство 15:34, 03.04, 2017

2 квітня ввечері до чергової частини Галицького відділення поліції звернувся лікар амбулаторії села Маріямпіль з повідомленням, що до них госпіталізовано 28-річного чоловіка з ножовим пораненням живота.

На місці поліцейські з’ясували, що потерпілий зі своїми товаришами та собакою були у сільському магазині. Тоді ж до нього зайшов ще один чоловік зі собакою. Пси покусалися, і, розтягуючи псів, один із чоловіків ударив собаку іншого. Це стало причиною бійки між господарями собак, під час якої один з них дістав ніж та вдарив опонента у живіт, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Після сутички зловмисник пішов додому, де його і затримали правоохоронці. Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Обидва чоловіки були судимі. Підозрюваний за хуліганство (ч. 3 ст. 296 КК України), а потерпілий за збут та зберігання наркотичних речовин (ч. 2 ст. 307 та ч.1 ст. 309 КК України).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: