fbpx

На Прикарпатті поліцейські охорони вчились діяти при нападі на банк

Суспільство 22:28, 27.10, 2016

В Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області провели спільні оперативно-тактичні навчання при отриманні повідомлення про напад на банк.

До проведення заходів долучились наряди Управління поліції охорони, Управління патрульної поліції в місті Івано-Франківськ, працівники структурних підрозділів ГУ НПУ в області.

Аналогічні навчання Управління поліції охорони в Івано-Франківській області проводить постійно. Їх метою є вдосконалення діяльності чергових частин, підрозділів Національної поліції, безпосередньо поліцейських та координація дій під час збройного нападу на особливо важливі об’єкти, що перебувають під охороною.

Відповідно до тренувальних навчань на банк напав озброєний умовний зловмисник.

"Такі навчання з детальним інструктажем та повторним відпрацюванням дій є своєрідним іспитом на профпридатність, – зазначив заступник начальника УПО в Івано-Франківській області Андрій Федоров. – А отже, стосується кожного правоохоронця і спонукає постійно тренуватись і вдосконалювати свої професійні навички, щоб виконувати ідеально поставлені на нього завдання".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: