fbpx

На Прикарпатті поліцейські затримали п'яного юнака, який викрав автомобіль

Суспільство 14:08, 13.02, 2017

Днями до поліції звернувся 28-річний мешканець Верховинщини, у якого викрали автомобіль "Опель-Віваро".

Як з'ясувалось, потерпілий припаркував свій автомобіль біля одного із відпочинкових закладів у своєму ж селі. Перебуваючи у приміщенні відпочинкового закладу, чоловік поконфліктував із одним із відвідувачів. При цьому не помітив, як із кишені його куртки випали ключі від автомобіля, чим скористався зловмисник. Будучи добряче напідпитку, хлопець завів чужу автівку і поїхав додому, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Дорогою, в напрямку до смт. Верховина, правоохоронці помітили підозрілу автівку, яка "петляла", та почали переслідування. Побачивши поліцейських, хлопець залишив чуже авто та почав втікати, втім його затримали. Зловмисник зізнався, що взяв чужу машину, щоб доїхати додому. Крім того, йому доведеться відповідати за допущене адміністративне правопорушення – керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом угону розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: