fbpx

На Прикарпатті поліція розшукала хуліганів, які торік побили чоловіка у сільському кафе

Суспільство 16:16, 22.08, 2016

Наприкінці минулого року до Рогатинського відділення поліції поступило повідомлення від медпрацівників районної лікарні про те, що до них за допомогою звернувся 37-річний житель одного із сіл району. У чоловіка лікарі виявили перелом правої ключиці зі зміщенням, перелом нижньої щелепи та струс головного мозку.

Зі слів потерпілого правоохоронці дізналися, що чоловік того вечора відпочивав у розважальному закладі, що в селі Букачівці. При замовленні на барі кави він випадково пролив її на одного із молодиків, що там відпочивали. Після чого між чоловіками розпочався словесний конфлікт, до якого приєдналося ще троє йому невідомих чоловіків, а відтак дійшло до бійки. В результаті чого потерпілий отримав вище вказані тілесні ушкодження, передає СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Працівники поліції в ході проведених розшукових заходів встановили осіб, причетних до хуліганства. Ними виявились 27- та двоє 23-річних жителів району та 24-річний житель Бурштина Галицького району.

Як з’ясували поліцейські, один із чоловіків уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: