fbpx

На Прикарпатті поліція розшукує 31-річного викрадача скутера

Суспільство 07:05, 18.10, 2016

До чергової частини місцевого відділу поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець із заявою про викрадення його транспортного засобу, залишеного у дворі будинку в ніч на 10 жовтня.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець одного із сіл району. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав скутер марки "Хонда ДІО" з подвір’я приватного будинку, а в подальшому віддав у ремонт. Потім мав намір його перефарбувати, але діям викрадача завадили правоохоронці, які знайшли транспортний засіб у "майстра", котрий, усунувши технічні неполадки, хотів його перефарбувати, щоб, так би мовити, "замаскувати" чуже, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Крадений двоколісник вилучено та доставлено на територію Надвірнянського відділу поліції.

Наразі поліція проводить пошукові заходи для встановлення місця перебування зловмисника.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає мінімальне покарання у вигляді штрафу, а максимальне – обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: