fbpx

На Прикарпатті правоохоронці закрили 11 гральних закладів, замаскованих під інтерактивні клуби. ФОТО

Суспільство 18:47, 23.12, 2016

В Івано-Франківську та чотирьох районних центрах обласна прокуратура спільно з представниками Управління захисту економіки провели обшуки та припинили діяльність гральних закладів.

Прокуратура Івано-Франківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.
Як повідомив заступник прокурора області Руслан Вахітов, у рамках розслідування 21 грудня працівники прокуратури спільно зі співробітниками Управління захисту економіки провели санкціоновані обшуки у закладах, які діяли під прикриттям інтерактивних клубів, в Івано-Франківську та чотирьох районних центрах.
Під час обшуків вилучили 107 одиниць комп’ютерної техніки, 7 терміналів для прийняття готівки (ставок), відповідні чеки про оплату, документацію та чорнові записи щодо ведення азартних ігор, а також грошові кошти в сумі близько 32 тис. грн.
За результатами проведених заходів припинено діяльність 11 закладів грального бізнесу.
 
На цей час у вказаному провадженні проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення власників закладів та організаторів незаконної діяльності.
Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: