fbpx

На Прикарпатті прокуратура вилучила 450 метрів кубічних деревини

Суспільство 20:08, 16.09, 2016

У ході розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків прокуратура Івано-Франківської області вилучила чергову партію деревини сумнівного походження.

Сьогодні, 16 вересня, працівники прокуратури області спільно з працівниками ГУ ДФС в області провели обшуки в одного із суб’єктів господарювання на території області, під час яких вилучено 450 метрів кубічних деревини різних порід, у тому числі дуба, та 308 тисяч квадратних метрів готової продукції із деревини, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.
Нагадаємо, розслідування розпочато за фактом ухилення службовими особами одного із деревообробних підприємств області від сплати податків на суму понад 1 млн грн. За результатами слідчих дій 9 вересня 2016 вилучено предмети злочинної діяльності – печатки фізичних осіб-підприємців, які нібито поставляли лісодеревину, документи, що використовувалися з метою мінімізації податкових зобов'язань, а також 115 метрів кубічних деревини породи дуб та 57 тисяч метрів квадратних готової продукції, загальною вартістю понад 3 млн грн. На вилучене майно накладено арешт. Досудове розслідування триває.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: