fbpx

На Прикарпатті пройшов ХХІ "Франківський подіум"

Стиль життя 23:44, 09.11, 2014

Черговий "Франківський подіум" не обійшовся без сюрпризів. Цього разу у ньому взяла участь рекордна кількість колекцій.

Про це розповіла у коментарі кореспонденту КУРСу організатор заходу – директор модельного агентства "Ювента" Тетяна Терсенова-Заводовська.

"Цього року дуже багато колекцій – 15. Я більше 10 ніколи не беру… І Трускавець просився, і Закарпаття, і Львів дзвонив, але прокинулись наші місцеві дизайнери, і я скоріше маю показувати їх", – зазначила Тетяна Терсенова-Заводовська.

Новими у цьому сезоні стали дві колекції весільних суконь та дві колекції, тканини до яких виконані у техніці валяння, а також вперше участь взяла прибалтійська компанія. Більшість колекцій – дизайнерські і лише три магазинні. У цьому сезоні студенти Інституту мистецтв Прикарпатського університету ім. В. Стефаника презентували повноцінну колекцію, тоді як у попередньому сезоні це були міні-колекції, до яких входило по кілька виробів.

Одна з учасниць "Франківського подіуму" Лєна Васенко презентувала колекцію "Lady Winter". Для неї це вже ювілейна п’ята колекція. Дизайнерка захоплюється новими технологіями, і таким чином у цьому сезоні з’явилися модні валяні предмети одягу.

"Для цієї колекції не просто тканина використовувалась, а створювала я її сама – складала шматочками шерсть. Це ще один крок до ексклюзиву", – розповіла Лєна.

Зазначимо, що "Франківський подіум"  це шоу-програма, основною метою якої є популяризація творчості молодих й іменитих дизайнерів Західного регіону України. Покази проходять з 2002 року і є авторським проектом модельного агентства "Ювента".

Фоторепортаж із заходу та з бекстейджу за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: