fbpx

На Прикарпатті пройшов семінар про можливості інтернету при веденні бізнесу

Економіка 15:16, 11.11, 2016

У Яремчі за сприяння ГО "Інститут розвитку Яремчанського краю" та облдержадміністрації представництво компанії "Google в Україні" провело навчальний семінар на тему: "Можливості інтернету для розвитку власного бізнесу".

Участь у заході взяли підприємці малого та середнього бізнесу, активісти громадських організацій та ЗМІ, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА. 

Під час навчання слухачі отримали найсвіжіші дані щодо поведінки інтернет-користувачів, актуальну статистику і тренди-2016 в Україні та світі, успішні приклади просування бізнесу-онлайн, вивчили можливості, як приваблювати нових клієнтів через мережу Інтернет та відстежувати ефективність рекламних онлайн-кампаній, які інструменти інтернет-маркетингу підходять для бізнесу.

Обговорили можливі стратегії просування бізнесу-онлайн на прикладі історій успіху, а також мали можливість протестувати свій сайт для визначення його ефективності тощо.

Як писав КУРС, 8 листопада, в Івано-Франківській торгово-промисловій палаті відбувся семінар на тему розвитку бізнесу в Інтернеті. Захід проводила компанія Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: