fbpx

На Прикарпатті при виконанні службових обов'язків трагічно загинув поліцейський

Суспільство 07:45, 31.08, 2016

28-річний поліцейський Коломийського відділу поліції загинув у ДТП.

Смертельна ДТП сталася у селі Матеївці Коломийського району. Вантажний автомобіль "ДАФ" наїхав на службовий автомобіль із ввімкненими проблисковими маячками та вантажівку "ЗІЛ".

Учора ввечері помічник дільничного Коломийського відділу поліції старший сержант Руслан Бойчук у складі групи швидкого реагування з колегою патрулювали автодорогу "Коломия – Чернівці". Поліцейські помітили автомобіль "ЗІЛ", який стояв на дорозі без увімкнених габаритів, аварійних сигналів та інших попереджувальних знаків.

Наряд, який рухався на службовому автомобілі, зупинився, увімкнувши проблискові маячки. Після чого поліцейські підійшли до водія, щоб дізнатися причину зупинки та надати допомогу, але в автомобілі нікого не було. Тоді вони пішли виставляти попереджувальні знаки. У цей час в напрямку з Чернівців на швидкості над'їхав вантажний автомобіль "ДАФ", водій якого не впорався із керуванням і допустив зіткнення зі службовою автівкою та вантажівкою.

Удар був такої сили, що автомобіль "ЗІЛ" відкинуло з дороги на 15 метрів. Один з інспекторів устиг зреагувати, відскочивши вбік. 28-річний Руслан загинув на місці події.

Водія вантажівки "ДАФ" доставили до лікувального закладу в стресовому стані. Чому водій автомобіля "ДАФ" не відреагував на увімкнені, проблискові маячки з'ясовує слідство.

У Руслана Бойчука, який був сиротою, залишилося троє дітей, повідомляє сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: