fbpx

На Прикарпатті розпочалась молодіжна програма "Чорний Ліс-2016"

Стиль життя 11:44, 28.03, 2016

На виконання Програми "Молодь міста Івано-Франківська" на 2016-2020 роки департамент освіти і науки та департамент молодіжної політики та спорту розпочали перший етап молодіжної науково-пізнавальної патріотичної програми "Чорний Ліс-2016".

У Програмі візьмуть участь команди загальноосвітніх шкіл міста. Програма пройде у два етапи, інформує прес-служба МВК. Перший етап – відбірковий, до участі допускаються команди, які подали заявки, а також представили на розгляд організаторів реферативну роботу на одну або кілька історико-пізнавальних тем:

– "Історія визвольних змагань на теренах нашого міста";

– "Видатні діячі науки та культури – вихідці з нашого міста";

– "Учасники збройної боротьби українського народу – вихідці з нашого міста";

– "Герої новітньої історії незалежної України – вихідці з Прикарпаття".

Реферат, окрім загальновідомих фактів, повинен містити матеріал, який ніде до цього часу не публікувався і був зібраний зі слів людей – очевидців тих чи інших подій.

Реферати подаються на розгляд організаторів не пізніше 6 травня 2016 року.

За рішенням журі до другого етапу допускаються команди, реферати яких визнані кращими. Команди-переможці першого етапу нагороджуються грамотами.

Другий етап Програми передбачає практично-пізнавальну частину і збір команд-фіналістів в молодіжному рейдовому таборі. Там команди візьмуть участь у конкурсі ерудитів та конкурсі на знання історії визвольних змагань, у краєзнавчій вікторині, позмагаються у знанні туристичної техніки, будуть долати на час смугу перешкод, вчитись долікарській допомозі в екстремальних ситуаціях, також кожна команда візьме участь у конкурсі представлення, пісні і строю, стінгазети, лісових кашоварів та інших.

Всі команди будуть нагороджені цінними подарунками та грамотами. Команда-переможець буде захищати честь міста в обласній молодіжній науково-пізнавальній патріотичній програмі "Чорний Ліс – 2016".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: