fbpx

На Прикарпатті шахраї, підробивши договір оренди, безкоштовно користувалися землею пенсіонерки

Суспільство 18:30, 03.10, 2014

До прокуратури Рожнятівського району звернулась жителька села Князівське із заявою про те, що один із суб’єктів господарювання, підробивши договір оренди, незаконно користується її землею.

Як повідомили КУРСу у прес-службі обласної прокуратури, в ході перевірки встановлено, що у власності пенсіонерки перебуває земельна ділянка площею 0,3 га  вартістю понад 10 тис. грн, яка розташована на території Князівської сільської ради. Поряд з цим, на підставі Державного акту та договору оренди, ця земля більше року знаходиться в користуванні приватного сільськогосподарського підприємства. 

Однак жінка вказаного договору оренди не підписувала і, як з’ясувала прокуратура, провівши почеркознавчу експертизу, підпис на документі їй не належить.

За цим фактом прокуратурою району розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

Водночас прокуратурою заявлено позов в інтересах пенсіонерки про визнання недійсним договору оренди землі та витребування ділянки із незаконного володіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: