fbpx

На Прикарпатті шахрай під час застілля відібрав у гостя телефон

Суспільство 22:51, 27.10, 2016

​В чергову частину Калуського відділу поліції із заявою звернувся 41-річний мешканець м. Бурштин, який розповів, що після знайомства у магазині одного із сіл району з місцевим мешканцем той взяв у нього телефон під приводом передзвонити і не повернув.

Правоохоронці з’ясували, що заявник познайомився із місцевим мешканцем у магазині. Після випитої чарки чоловіки продовжили знайомство за місцем проживання 33-річного місцевого селянина. Господар помешкання, скориставшись довірою гостя, під приводом зателефонувати взяв у нього мобільний та не повернув, натомість на вимогу віддати телефон запропонував покинути його дім, передає СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, чоловік уже мав судимість. Правоохоронцям він зізнався у скоєнні правопорушення та повернув мобільний телефон, який поліцейські повернули законному власникові.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Згідно із санкцією цієї статті чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: