fbpx

На Прикарпатті спіймали злодія, який крав кролів та курей

Суспільство 13:01, 02.02, 2017

На Рогатинщині за минулий тиждень зареєстровано два факти викрадення кролів та курей.

До правоохоронців за допомогою звернулась 68-річна мешканка райцентру. Жінка повідомила про те, що коли приїхала на дачне господарство, виявила, що з клітки невідомий викрав п’ять кролів, чим заподіяв їй матеріальної шкоди на близько 1000 гривень, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Правоохоронці встановили причетність до крадіжки 32-річного мешканця одного із сіл району.

Як з’ясувалося, чоловік вночі, помітивши відсутність господарів та виявивши в клітці свійських тварин, викрав їх. Після чого наступного дня трьох продав, а двох собі залишив.

Правоохоронці встановили, що протиправними діяннями чоловік займається не вперше, за майновий злочин він уже притягався до кримінальної відповідальності.

Крім того, встановлено причетність підозрюваного до викрадення в ніч на 27 січня 5 курей із господарського приміщення жительки села Вербилівці цього ж району.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Згідно із санкцією статті цей злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: