fbpx

На Прикарпатті студенти-ветерани АТО не можуть отримати стипендії

Суспільство 13:58, 01.03, 2017

Студенти-ветерани АТО не отримують стипендію, призначену обласною радою, через недолугість юристів облдержадміністрації, вважає депутат облради Сергій Адамович.

На Прикарпатті 30 студентів ВНЗ – учасників антитерористичної операції, яким були призначені стипендії обласної ради, досі їх не отримали. Про це заявив на засіданні постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики і свободи слова депутат Сергій Адамович. 

Заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Іван Будзак зазначив, що документ досі знаходиться у юридичному відділі на опрацюванні.

Нагадаємо, відповідні зміни до обласної "Програми розвитку освіти" депутати Івано-Франківської обласної ради внесли на сесії 9 грудня 2016 року. Розмір стипендії має складати 1000 гривень. 

"30 студентів-учасників АТО не можуть отримати стипендії, бо юридичний відділ Івано-Франківської ОДА неспроможний прочитати три сторінки положення цілим штатом", – заявив Сергій Адамович.

До завершення засідання комісії стало відомо, що юридичний департамент ОДА щойно завізував платіжні документи і студенти-атошники незабаром отримають стипендії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: