fbpx

На Прикарпатті суд стягнув чверть мільйона із засудженого дільничного, який до смерті забив чоловіка

Суспільство 18:41, 22.11, 2016

Прокуратурою Івано-Франківської області заявлено позовну заяву про стягнення з засудженого дільничного інспектора 263 тис. 544 гривень шкоди.

Йдеться про стягнення коштів, які виплачено з державного бюджету родичам загиблого від побоїв колишнього правоохоронця. Так, у  2007 році дільничний інспектор у службовому кабінеті, вийшовши за межі своїх повноважень, до смерті побив місцевого жителя, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Вироком Івано-Франківського міського суду в червні 2014 року дільничного засуджено до восьми з половиною років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади. Вирок залишений без змін ухвалою Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ, а за рахунок державного бюджету потерпілим виплачено матеріальну та моральну шкоду в сумі 263 тис. 544 грн. 

З метою повернення в бюджет виплачених коштів прокуратурою Івано-Франківської області в порядку регресу заявлено позовну заяву про стягнення із засудженого зазначених коштів.
Позовна заява прокуратури судом задоволена в повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: