fbpx

На Прикарпатті судять чотирьох осіб, які за вирішення земельних питань отримали 3000 доларів

Суспільство 17:43, 11.05, 2016

Прокуратурою Івано-Франківської області постійно вживаються заходи щодо боротьби з організованою злочинністю. Завдяки заходам координаційного та наглядового характеру в цьому році припинено діяльність 3 організованих груп у складі 11 осіб, які вчиняли злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, розбійний напад та крадіжки.

Крім того, до суду скеровано 4 кримінальні провадження щодо 15 членів організованих груп за одержання неправомірної вигоди, розбійні напади та  незаконний обіг наркотичних засобів, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

У січні до суду скеровано кримінальне провадження щодо організованої групи, до складу якої входило 4 особи, які з січня по серпень 2015 року займались вимаганням та одержанням неправомірної вигоди на загальну суму 3000 доларів США за вирішення земельних питань. У березні скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо трьох членів організованої групи, які впродовж 2014-2015 років на території обласного центру збували наркотичні засоби та психотропні речовини. 

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні, Микола Ільницький, за результатами судових розглядів трьох кримінальних проваджень засуджено 9 членів організованих груп. Ці злочинці отримали реальні покарання у виді позбавлення волі від 5 до 9 років, а також на них накладено близько 400 тис. грн штрафу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: