fbpx

На Прикарпатті судитимуть чоловіка, який проламав дитині череп

Суспільство 15:39, 14.12, 2016

Косівським відділом прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за умисне тяжке тілесне ушкодження щодо 26-річного місцевого жителя.

У лютому 2015 року чоловік на ґрунті особистих неприязних стосунків умисно кинув на підлогу 11-річного хлопчика своєї співмешканки, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Внаслідок цього дитина отримала закриту черепно-мозкову травму із забоєм головного мозку середнього ступеня тяжкості, переломами кісток склепіння та основи черепа, які, відповідно до висновку експерта, відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, а також перелом ключиці, що є ушкодженням середньої тяжкості.

Зловмисник тривалий час переховувався від правоохоронців, а в кінці листопада 2016 року йому повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування щодо нього завершено, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
Окрім хлопчика, у горе-матері є ще троє спільних дітей із цим правопорушником. Наразі діти передані під опіку бабусі, їхньому батьку загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.
    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: