fbpx

На Прикарпатті судитимуть водія, який п'яним збив на смерть дівчину і втік

Суспільство 19:49, 28.10, 2016

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілої, та завідомого залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України).

Встановлено, що 36-річний мешканець Богородчанського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки "Mitsubishi Galant", рухався проїзною дорогою у напрямку смт. Богородчани. При наближенні до пішоходів він проявив неуважність, не врахував дорожню обстановку та стан транспортного засобу, внаслідок чого вчинив наїзд на 20-річну дівчину, передає прес-служба обласної прокуратури.

Після вчинення ДТП водій не вжив заходів для відвернення небезпеки для життя потерпілої, з місця скоєння злочину скрився, залишивши її на узбіччі проїзної частини дороги. У результаті ДТП потерпіла померла.
Тепер винуватець ДТП перебуває під вартою, а покарання за вчинені ним злочини визначатиме суд.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: