fbpx

У Коломийську колонію спробували передати марихуану в соках "Садочок"

Суспільство 09:50, 25.12, 2015

З 21 по 31 грудня в установах виконання покарань Івано-Франківської області проводиться операція під умовним найменуванням "Заслон".

22 грудня під час видачі посилки, що надійшла від гр. Ф. засудженому М., який відбуває покарання в Коломийській виправній колонії № 41, працівники установи виявили два поліетиленові згортки із сухою подрібненою речовиною світло-зеленого кольору рослинного походження, схожою на марихуану. Заборонений пакунок було приховано у соках “Садочок”.

Цього ж дня вилучили заборонені предмети при спробі їх доставки до Івано-Франківської установи виконання покарань № 12. Так, у кімнаті прийому передач установи під час огляду вмісту продуктової передачі, яка надійшла ув’язненому Н. від гр. Л., із цигарок марки “Прилуки” вилучили три фольгові згортки із вмістом кристалоподібної речовин жовтого та рожевого кольору, речовини рослинного походження світло-зеленого кольору, схожої на марихуану.

Вилучені речовини направлено до Коломийського та Івано-Франківського відділень поліції КВП ГУ Національної поліції в області для експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: