fbpx

На Прикарпатті у Головному управлінні Нацполіції відзначили активістів і волонтерів

Суспільство 12:04, 09.06, 2017

За активну громадську діяльність, надання всебічної підтримки та допомоги працівникам підрозділів ГУНП в області начальник Віктор Шкутов нагородив подяками представників громадської організації "Народна Самооборона Івано-Франківської області", приватного бізнесу, директорів загальноосвітніх навчальних закладів та сільського голову Бородчанщини.

Про це інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
"Уже тривалий час ви надаєте всебічну підтримку нашим працівникам поліції в забезпеченні продуктами харчування та іншими товарно-матеріальними цінностями працівників поліції, які несуть службу на Сході нашої держави. Щиро дякую вам за розуміння ситуації та сприяння. Хочу відзначити, що ви постійно допомагаєте у повсякденній роботі поліції в боротьбі зі злочинністю, – зазначив Віктор Шкутов.  Представники від громадських організацій, в тому числі і "Самооборони", які входили і входять до складу атестаційних комісій під час проведення реформування поліції, допомагали нам "очистити" наші ряди. Ця робота продовжується і на сьогоднішній день. Спасибі за співпрацю та вагому для нас підтримку".
Тож за активну громадську діяльність, надання підтримки та допомоги працівникам поліції, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції на сході України, подяки від ГУНП в Івано-Франківській області одержали представники громадської організації "Народна Самооборона Івано-Франківської області" Ярослав Наваляний, Андрій Паляниця, Ігор Лукинів, Богдан Мойсишин, Михайло Михайлюк, Іванна Калинич, Володимир Чернов, Богдан Калинич, Казимир Максимчук, Світлана Зваричевська, директор ТзОВ "Турист-ІФ" Йосиф Аннюк, директори Порогівської ЗОШ Богородчанського району Ярослав Цьомко, Кричківської ЗОШ Богородчанщини Федір Балагутрак та сільський голова с. Маркова Богородчанського району Василь Мандзюк.
 
"Ми з вами співпрацюємо з часів майданівських подій. Відтоді зав’язалася наша дружба. Це і спільні патрулювання, і різні заходи. Знайшлося порозуміння з керівництвом поліції, і ми входимо до складу атестаційних комісій, допомагаємо хлопцям на Сході, і вони також нам допомагають. І так має бути. Нам разом треба будувати нашу Україну. Ці подяки, думаю, є заслуженими і взаємними",  сказав начальник штабу ГО "Народна Самооборона Івано-Франківської області" Богдан Мойсишин.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: