fbpx

На Прикарпатті учасники АТО зможуть відпочивати з родинами за рахунок обласного бюджету

Суспільство 14:38, 29.03, 2016

Івано-Франківська обласна рада внесе зміни до обласної програми підтримки учасників АТО та передбачить кошти на сімейний відпочинок учасників антитерористичної операції.

За словами начальника департаменту соцполітики Івано-Франківської ОДА Лесі Бурдяк, департаментом уже розроблено механізм організації відпочинку, визначено, як подаватимуться кандидатури учасників АТО. Їх направлятиме Центр допомоги учасникам АТО.

Планується, що кожного тижня зможуть відпочити п’ять родин учасників АТО. Відпочиватимуть учасники АТО на території області. Орієнтована вартість відпочинку однієї родини наразі невідома. Леся Бурдяк зазначила, що зараз департамент спільно з учасниками АТО намагаються вибрати ті заклади для відпочинку, які запропонують найкращі послуги за найнижчими цінами.

Голова ГО "Обласна спілка учасників АТО" Андрій Долик повідомив, що поки що єдиний заклад, який зголосився приймати учасників АТО, – це санаторій "Синьогора" в Гуті Богородчанського району. З іншими закладами ще ведуться переговори.

Постійна депутатська комісія Івано-Франківської обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей підтримала пропозицію та рекомендувала сесії облради затвердити зміни до програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: