fbpx

На Прикарпатті відбулося засідання оперативного штабу із безперебійного забезпечення опалювального сезону

Суспільство 21:23, 23.11, 2016

Представники ПАТ "Прикарпаттяобленерго" взяли участь у засіданні оперативного штабу з забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об'єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

На зустрічі порушувався ряд важливих питань, зокрема забезпечення краю надійними газо- та енергопостачанням. Окрім цього, йшлося про стан розрахунків за енергоносії на Прикарпатті.

"На цей час ситуація з розрахунками є позитивною, – зазначив комерційний директор ПАТ "Прикарпаттяобленерго",  дуже сподіваємося, що така ситуація збережеться і майбутньому. Тому звертаємося до наших споживачів з закликом вчасно розраховуватися за спожиту електроенергію".

Також під час наради обговорювалася проблема дотримання лімітної дисципліни газоспоживання, стан розрахунків підприємств теплоенергетики за газ та за послуги з його розподілу, здійснення закупівель природного газу та твердого палива для бюджетних установ соціальної сфери. 

Зазначимо, що завданням оперативного штабу є забезпечення безперебійного проходження опалювального сезону на Прикарпатті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: