fbpx

На Прикарпатті водій мікроавтобуса, який допустив аварію на околиці Івано-Франківська, був нетверезим

Суспільство 13:29, 27.08, 2016

Вчора, 26 серпня на автодорозі Стрий-Чернівці у неселеному пункті Чукалівка Тисменицького району, водій пасажирського мікроавтобуса Мерседес Спрінтер, житель Тисменицького району, допустив дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалося чотири пасажирки, жителі Чернівецької області, які перебували у салоні зустрічного мікроавтобуса такої ж марки.

В ході проведених слідчих дій встановлено, що 36-річний водій, мікроавтобуса, рухаючись у напрямку до м. Коломиї, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху, а також порушивши дистанцію між автомобілями, допустив зіткнення із легковиком, який їхав попереду. 

Внаслідок удару мікроавтобус відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся із таким же мікроавтобусом під керуванням 50-річного жителя Чернівецької області, який їхав у напрямку Стрия. 
В результаті обидва мікроавтобуси перекинулися, що призвело до травмування чотирьох пасажирок.

Ще одна жінка, після надання їй першої медичної допомоги від госпіталізації відмовилася. Потерпілі отримали тілесні ушкодження у вигляді політравми, закриті черепно-мозкові травми, переломи та вивихи плечових кісток. Усі перебувають на лікуванні в обласній клінічній лікарні. 

За результатами проведеного медосвідчення водій мікроавтобуса із Тисменицького району перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення одним із вказаних водіїв правил безпеки дорожнього руху. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: