fbpx

На Прикарпатті випускникам-правоохоронцям заочної форми навчання вручили дипломи

Суспільство 17:28, 04.10, 2017

Дипломи "спеціалістів-правознавців" одержали 60 слухачів та 15 студентів заочної форми навчання, які впродовж року підвищували свій освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" до "спеціаліста", а державні іспити нещодавно склали у Києві.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУНП в області.

Під час урочистих заходів, які відбулися у відомчому навчальному закладі, випускників привітала декан Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України Юлія Терещенко та зазначила:

"Я хочу побажати вам, щоб на вашій професійній ниві завжди поруч були добрі наставники, а диплом, одержаний нині, був для вас не просто документом про вищий освітній ступінь, а здобутими потрібними знаннями, які ви застосуєте у практичній діяльності як більш кваліфіковані правознавці".

Від керівництва Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області випускників привітав та вручив дипломи начальник управління кадрового забезпечення Андрій Бондюк. У своєму виступі він відзначив:

"Пам'ятайте, що від Ваших професійних дій залежить авторитет поліції в цілому. Бо наша робота пов’язана зі спілкуванням з людьми, які оцінюють і публічно висвітлюють нашу діяльність. Держава довірила нам захищати права і свободи громадян та охороняти їх безпеку і спокій, тож ми маємо з честю і гідністю виконувати свій службовий обов’язок".

Також із привітальним словом до випускників звернувся начальник управління патрульної поліції у м. Івано-Франківськ Дмитро Міхалець:

"Щиро вітаю Вас із завершенням навчання та отриманням дипломів "спеціаліста". Я переконаний, що отримані знання допоможуть вам у практичній діяльності та сприятимуть кар’єрному росту, адже базові знання і освіту ви уже маєте, а удосконалювати свій професійний рівень Вам, молодим і перспективним, не тільки потрібно, але й необхідно".

Від випускників виступила Людмила Михайлова, яка подякувала викладачам за одержані знання та досвід, який педагогічний склад навчального закладу з теплотою душі віддавав упродовж навчального процесу.

Священики освятили та поблагословили випускників на добру службу державі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: