fbpx

На Прикарпатті визначили команду-переможця серед юних інспекторів руху. ФОТО

Суспільство 08:03, 14.06, 2017

На Прикарпатті визначилися з командою ЮІРівців, яка представлятиме область на Всеукраїнських фінальних змаганнях. Переможцями з-поміж 6 загонів стали учні опорного закладу Рогатинська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. №1 із поглибленим вивченням іноземної мови.

Змагання, організовані ГУНП в Івано-Франківській області та Департаментом освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, відбулися в обласному центрі на базі опорного закладу Івано-Франківська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1 з поглибленим вивченням англійської мови, інформує відділ превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Відповідно до програми конкурсу, представники команд змагалися у знанні Правил дорожнього руху, умінні надавати першу медичну допомогу потерпілим в дорожньо-транспортних пригодах, демонстрували навики регулювальників дорожнього руху та долали перешкоди на велоестафеті.

Безперечно, найцікавішим з етапів змагання став конкурс агітбригад, у якому школярі у творчий спосіб пропагували необхідність дотримання безпечної поведінки на вулицях і дорогах усіма категоріями учасників дорожнього руху.

У підсумку конкурсу перемогу здобула команда "Права" опорного закладу Рогатинська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. №1 із поглибленим вивченням іноземної мови. Друге місце посіла команда Івано-Франківської школи №1, у якій проходили цьогорічні обласні змагання. Третій результат показали учасники загону Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст. з Галицького району. Команди-переможці нагороджені кубками та грамотами.  Грамотами заохочені також керівники-педагоги, які готували команди до змагань, а всі ЮІРівці – учасники обласного етапу конкурсу – отримали від поліцейських пам’ятні сувеніри.

Організатори конкурсу подякували юним інспекторам руху та їх наставникам за активну участь у пропаганді серед школярів поваги до вимог Правил дорожнього руху та законослухняності загалом. А діти, в свою чергу, були вдячні за позитивні враження від спілкування з іншими конкурсантами-ЮІРівцями, за новий змагальницький досвід та дружню атмосферу свята.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: