fbpx

На Прикарпатті визначили найкраще спортивне село області. ФОТО

Спорт 12:28, 19.09, 2017

16 та 17 вересня у Долині проходили обласні спортивні змагання за звання найкращого спортивного села області.

Долинщину представляла команда селища Вигода, яка посіла перше місце під час районних сільських спортивних ігор, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
За перше місце на обласних змаганнях боролися 7 команд. Серед них команди села Торговиця Городенківського району, села Підвербці Тлумацького району, села Вікторів Галицького району, села Лісний Хлібичин Коломийського району, села Марківці Тисменицького району, села Сваричів Рожнятівського району.
 
Спортсмени виборювали звання найкращих у змаганнях з волейболу, футзалу, гирьового спорту, настільного тенісу, перетягування канату, шахів та шашок.
 

У загальнокомандному заліку друге та третє місця відповідно посіли команди села Підвербці та селища Вигода. А переможцями обласних змагань ВФСТ "Колос" АПК України серед сільських та селищних рад області на найкраще спортивне село України у 2017 році стала команда села Торговиця Городенківського району.

Костянтин Лисейко висловив вдячність за допомогу, участь у змаганнях та постійну підтримку і розвиток спорту серед сільського населення керівництву РДА та райради й усім тренерам і спортсменам, які своїм прикладом залучають сільське населення до занять фізичною культурою і спортом, бо фізичне виховання – це передусім здоров’я нації.

Фінальні Всеукраїнські спортивні змагання за звання найкращого спортивного села України відбудуться 22-24 вересня у Ворохті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: