fbpx

На Прикарпатті за рік реалізували 32 проекти за міжнародної підтримки

Суспільство 14:31, 26.03, 2016

Впродовж минулого року громади Прикарпаття реалізували 32 проекти загальною вартістю 13 млн гривень.

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб на засіданні Обласної координаційної ради ІІІ фази проекту ЄС та Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ", метою якого стало обговорення стану реалізації проекту на Прикарпатті, результати і перспективи втілення громадських ініціатив на місцях та співфінансування мікропроектів громад із обласного бюджету. Про це повідомили КУРСу в прес-службі Івано-Франківської ОДА. 

"Яскравим прикладом співпраці з Європейським Союзом у втіленні муніципального компоненту мікропроектів у 2015 році стали міста  Надвірна та Коломия, які, завдяки донорській допомозі проекту, створили 10 ОСББ,  розповів Сергій Басараб. – Тому, на мою думку, варто якомога більше інформувати громадськість області, аби за підтримки європейських партнерів покращувати наявну інфраструктуру та реалізовувати енергоефективні заходи".

Він також зауважив, що минулоріч Івано-Франківська область була в авангарді залучення коштів ЄС серед інших регіонів держави.

Під час засідання координатори проекту презентували кращі практики місцевого розвитку області, зокрема, розповіли про реалізовані мікропроекти у населених пунктах Городенківського, Верховинського, Калуського, Косівського, Коломийського, Надвірнянського, Тлумацького та Тисменицького районів.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: