fbpx

На Прикарпатті заборгованість з виплати зарплат перевищила 6 мільйонів гривень

Економіка 07:44, 30.09, 2016

Станом на 1 вересня 2016 р. заборгованість із виплати заробітної плати становила 6,1 млн грн.

Основна сума боргу утворена на підприємствах обласного центру (4,2 млн грн, або 69,2%), Снятинського району (1 млн грн, або 15,8%) та м. Калуша (624,9 тис. грн, або 10,2%), інформує головне управління статистики в області.

Відсутня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах Болехівської, Бурштинської та Яремчанської міських рад, Богородчанського, Верховинського, Городенківського, Долинського, Косівського, Надвірнянського, Рожнятівського та Тисменицького районів.

У структурі загальної суми заборгованості з виплати заробітної плати в цілому по області на економічно активні підприємства припадає 21,8% суми боргу, водночас у Галицькому, Рогатинському, Снятинському та Тлумацькому  районах цей показник становить 100%.

На підприємствах, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, утворено 70,5% від загальної суми заборгованості в області, при цьому у місті Коломиї, Калуському та Коломийському районах – 100%, в обласному центрі ця частка становить 93,3%.

Вся сума боргу економічно неактивних підприємств (472,9 тис. грн) утворена у місті Калуші (75,7% у структурі боргу по місту).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: