fbpx

На Прикарпатті застілля переросло у пограбування та бійку

Суспільство 10:04, 05.05, 2016

​Поліцейські затримали трьох жителів Снятинського району за підозрою у вчиненні пограбування. Обставини злочину з'ясовуються у ході досудового слідства.

Про вчинення пограбування працівникам Снятинського відділення поліції повідомив 47-річний житель одного з сіл району. Зі слів заявника стало відомо про те, що напередодні ввечері в нього вдома було застілля, під час якого в одного з гостей пропав мобільний телефон. У його зникненні запідозрили господаря, через що виник конфлікт, який переріс у бійку, повідомили в Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Двоє односельців побили заявника, а третій забрав з його будинку телевізор. Потерпілий сподівався, що чоловік поверне майно, тому не поспішав переводити сутичку у правове русло. Коли ж цього не сталося, селянин звернувся із заявою до поліцейських.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: