fbpx

На Прикарпатті засудили чоловіка, який побив поліцейського

Суспільство 16:11, 07.02, 2017

Днями Богородчанський районний суд виніс вирок у справі чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння побив інспектора поліції.

2 грудня 2016 року старший сержант поліції отримав телефонне повідомлення від сільського голови Монастирчан про те, що селом їздить автомобіль, який створює небезпеку для пішоходів. Згодом телефоном уточнив інформацію та повідомив, що автомобіль з'їхав у кювет.

Старший сержант поліції попутнім транспортом добрався із селища Солотвино у Монастирчани.

Поблизу автомобіля, який з’їхав у кювет, було троє чоловіків. Один з чоловіків агресивно відреагував на поліцейського, почав його ображати, шарпати за одяг. Між чоловіками зав'язалась боротьба, під час якої обоє впали на землю, поліцейський притиснув хулігана до землі та попросив присутніх викликати сільського голову на місце події.

Уже разом із сільським головою хулігану запропонували пройти у сільраду для дачі показів, але він відмовився та вдарив кілька разів працівника поліції в обличчя. При цьому погрожував правоохоронцю звільненням з роботи. Затримати агресивного чоловіка вдалося слідчо-оперативній групі.

Медики діагностували у правоохоронця закриту черепно-мозкову травму із струсом головного мозку, садна і синці.

На суді обвинувачений свою вину не визнав. Чоловік підтвердив конфлікт з правоохоронцем, але стверджував, що його не бив. А поліцейський міг отримати травми, коли вони двоє впали на землю.

Суд визнав чоловіка винним та призначив три місяці арешту. Також він має виплатити потерпілому поліцейському 4000 грн відшкодування моральної шкоди та 295 грн майнової.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: