fbpx

На Прикарпатті засудили на три роки позбавлення волі киянина, який вчинив розбій на АЗС

Суспільство 11:26, 11.03, 2016

Яремчанський відділ Надвірнянської місцевої прокуратури підтримав державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 42-річного киянина, який вчинив розбій на місцевому АЗС.

За інформацією начальника Яремчанського відділу прокуратури Федорука Володимира, вказаного првопорушника засуджено до трьох років позбавлення волі, повідомляють в обласній прокуратурі.

Нагадаємо, у січні цього року, він, перебуваючи в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, під’їхав на таксі до заправки, щоб купити цигарки. В приміщенні АЗС він побачив, що каса із грошима відчинена, вирішив заволодіти коштами. Засунувши руку під лівий край куртки, зловмисник збрехав охоронцю АЗС, що в нього є зброя, та наказав йому покинути приміщення.

Після цього киянин викрав з каси 1669 грн та на таксі покинув місце злочину.

Окрім того, в будинку за місцем його тимчасового проживання в Яремче виявили та вилучили понад 20 грамів канабісу (марихуани).

Вироком Яремчанського міського суду його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: