fbpx

На Прикарпатті затримали буковинця, який ошукав двох пенсіонерок

Суспільство 16:40, 18.11, 2016

За підозрою у вчиненні шахрайства поліцейські затримали 25-річного жителя Вижницького району Чернівецької області, який, незважаючи на свій молодий вік, уже шість разів притягався до кримінальної відповідальності.

Нещодавно в місцеве відділення поліції звернулись дві пенсіонерки, жительки міста Яремче. Як розповіли заявниці, до них на стаціонарні телефони передзвонив невідомий, який представлявся їхнім родичем та повідомляв, що потрапив у біду і для "залагодження" питання потрібні гроші. Після закінчення розмови жінки беззастережно винесли гроші та передали у руки невідомому зловмиснику одна – 10 тисяч гривень, інша – 100 євро. Пізніше, з’ясувавши, що ніхто із родини насправді не потребував допомоги, обдурені жінки звернулися до поліції, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході пошукових заходів правоохоронці встановили особу, а відтак затримали підозрюваного. З’ясувалося, що чоловіка уже шість разів притягували до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та шахрайств.

Наразі зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час чоловікові оголошено підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: