fbpx

На Прикарпатті затримали дівчину-підлітка за крадіжку алкоголю і солодощів

Суспільство 13:08, 22.04, 2017

До поліції звернулася керуюча одного із супермаркетів Городенки з повідомленням про крадіжку дорогого алкоголю та продуктів харчування на суму понад 1500 гривень.

Проведеними розшуковими заходами та завдяки відеоінформації, вилученій з камер відеонагляду правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 17-річна місцева мешканка, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Дівчина зайшла до магазину та скористалася тим, що за її діями, як вона думала, ніхто не спостерігає тож вибравши алкогольні напої та продукти харчування, зокрема по пляшці лікеру «Шеріданс» та віскі "Джек Деніелс", банку шоколадного крему "Нутелла", цукерки "Фереро", банку "червоної ікри", жувальну гумку "Орбіт", шоколадний "Кіндер", дитячі шкарпетки – всього на загальну суму 1533 гривні, склала в свій рюкзак та вийшла з магазину не оплативши.

У скоєному зловмисниця зізналася та розповіла що викрадене спожили того ж вечора за спільним застіллям з друзями.

За цим фактом правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: