fbpx

На Прикарпатті затримали квартирного крадія

Суспільство 16:15, 11.01, 2017

​Зловмисник проник до чужої квартири у одному із сіл Галицького району шляхом підбору ключа.

2 гудня 2016 року до Галицького відділення поліції звернувся 43-річний мешканець одного із сіл  з повідомленням про крадіжку з квартири 1200 доларів США, 200 Євро, 2000 гривень, а також золотих виробів, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів в результаті яких встановили та затримали особу підозрюваного. Ним виявився 38-річний мешканець Івано-Франківська, який уже був судимий за скоєння корисливо-насильницьких злочинів: грабежів, крадіжок та шахрайств.

Під час обшуку в його помешканні, в ході розпочатого кримінального провадження, виявлено та вилучено крадені золоті вироби.

На цей час поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших злочинів. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику та обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: