fbpx

На Прикарпатті затримали злочинну групу з арсеналом зброї. ФОТО

Суспільство 18:02, 16.05, 2016

На Прикарпатті затримано трьох раніше судимих жителів Черкаської та Луганської областей. У злочинців вилучили автомати Калашникова, пістолети і гранати.

Працівники управління кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Кіровоградської поліції у помешканні підозрюваних осіб виявили цілий арсенал зброї, яку затримані мали намір використати під час вчинення розбійних нападів на території Івано-Франківської області.

В одному із сіл Тлумацького району правоохоронці помітили підозрілих осіб, які за зовнішніми ознаками були схожими на осіб, які перебувають у розшуку на території України за вчинення насильницьких та майнових злочинів.

15 травня 2016 року в помешканні, де тимчасово проживали зловмисники, було проведено санкціонований обшук, під час якого було виявлено та вилучено: 2 автомати Калашникова калібру 5.45 мм, із 60 набоями; пістолет ТТ із 17 набоями; пістолет Макарова із 8 набоями; пістолет ИЖ-76; 2 гранати РГД-5. Окрім цього, правоохоронці з’ясували, що цей арсенал зброї зберігався у зловмисників з метою вчинення розбійних нападів на території Івано-Франківської області.

Затриманими виявились троє жителів Черкаської та Луганської областей, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Цих осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. На разі чоловікам оголошено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: