fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • На Прикарпатті затвердили типове Положення про проведення обласних змагань з літніх та зимових олімпійських видів спорту

На Прикарпатті затвердили типове Положення про проведення обласних змагань з літніх та зимових олімпійських видів спорту

Спорт 10:43, 28.12, 2016

В Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулося засідання колегії управління спорту.

Під час засідання заступник голови ОДА Ігор Пасічняк висловив сподівання щодо подальшої продуктивної праці управління спорту опісля його реорганізації, яке, на його думку, сприятиме розвитку фізичної культури на Прикарпатті, передає прес-служба ОДА.
Присутні обговорили питання про затвердження пріоритетних для області літніх олімпійських та неолімпійських видів спорту. Також члени колегії затвердили кандидатури на призначення стипендій у 2017 році молодим та перспективним спортсменам області. Було узгоджено список кращих спортсменів і тренерів літніх та зимових олімпійських та неолімпійських видів спорту за підсумками 2016 року в спорті вищих досягнень.

Також затвердили типове Положення про проведення обласних змагань з літніх олімпійських видів спорту на олімпійський цикл 2017-2020 роки та зимових олімпійських видів спорту на олімпійський цикл 2017-2018 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: