fbpx

На Прикарпатті завершується відбір кандидатів у дільничні офіцери поліції

Суспільство 23:16, 10.03, 2017

Претенденти на вакантні посади, які успішно пройшли попередні етапи відбору, напередодні були запрошені на співбесіду з поліцейською комісією ГУНП в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

На конкурс, оголошений у січні цього року, подали заяви 150 кандидатів. Таким чином, на кожну з 30 вакантних посад претендували 5 осіб. Перед тим як поспілкуватися з членами поліцейської комісії, кожен з них показав належний рівень на обов’язкових етапах.

Передусім вони пройшли тестування з основ законодавства та рівня загальних знань, відтак – медичне обстеження та перевірку рівня фізичної підготовки. Психологічну готовність і придатність до поліцейської служби визначили відповідне тестування та інтерв’ю з комісією, до складу якої увійшли психолог, працівник сектору відбору поліцейських УКЗ ГУНП в області та представник управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області ДВБ Національної поліції України.

Варто зазначити, що серед кандидатів є як ті, які вперше виявили бажання працювати в органах внутрішніх справ, так і колишні їх працівники. Напередодні поліцейська комісія під керівництвом Владислава Ливинця поспілкувалася з 40 кандидатами, які змогли пройти попередній конкурсний відбір, і лише 28 з них було надано рекомендацію на службу в поліції. Ще частина кандидатів пройде співбесіду наступного тижня. Після цього буде сформовано остаточний список рекомендованих та рейтинг кандидатів за результатами усіх етапів конкурсу. Його переможцям й буде запропоновано вакантні посади дільничних офіцерів поліції у підрозділах прикарпатської поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: