fbpx

На Прикарпатті згоріли Audi 100 та "Citroen"

Суспільство 11:13, 01.01, 2017

За минулу добу в області сталося 13 пожеж.

31 грудня о 09:55 в селі Лука Калуського району в одному із приватних господарств сталася пожежа гаража. Вогнем знищено твердопаливний котел, холодильник і речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано приміщення гаража та господарську будівлю. 

У присілку Безвідне Верховинського району загорівся житловий будинок. Вогнем пошкоджено стіну та стелю приміщення кладовки. 

31 грудня о 08:58 в селі Новошин Долинського району сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано господарську будівлю. 

О 10:16 в Калуші по вулиці Литвина сталася пожежа в приміщені гаража. Вогнем знищено автомобільний зарядний пристрій. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Близько 15 години в селі Надіїв Долинського району спалахнула господарська будівля. Вогнем знищено господарську будівлю та автомобіль Аudi 100. 

1

О 18:15 в селі Ангелівка Долинського району сталася пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено господарську будівлю та речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано два житлові будинки. 

У 22.57 в селі Мислів Калуського району в приватному господарстві виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено стодолу, 2 т грубих кормів, автомобіль "Citroen" та господарський інвентар. На пожежі врятовано житловий будинок.

Загалом упродовж минулої доби на Прикарпатті сталося 13 пожеж, на які виїжджали рятувальники. Причини загорання в усіх випадках ще встановлюються, повідомляють в обласному управління ДСНС. За попередніми даними, в більшості випадків це коротке замикання електропроводки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: