fbpx

На Прикарпатті буревій повалив дерева на колії, дороги та електромережі

Суспільство 10:22, 15.06, 2015

У Долині дерево перекрило проїзд дизель-поїзду.

Вчорашній буревій та зливи завдали шкоди на Прикарпатті. Як повідомляють в ДСНС, вчора о 13:08 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 10 міста Долина від чергового по долинській залізничній станції надійшло повідомлення про те, що на території залізничного вокзалу на колію впало дерево та перекрило проїзд дизель-поїзду, який прямував за маршрутом Стрий – Івано-Франківськ. Рятувальники та працівники вокзалу за допомогою бензопил розпилили перешкоду та звільнили проїзд.

Також вчора близько 14-ої години повалене дерево частково перекрило автомобільний рух у мікрорайоні Підгірки у Калуші. Працівники державної пожежно-рятувальної частини № 6 міста Калуш за допомогою бензопили розрізали й прибрали дерево. О 14:23 год. рух автомобільного транспорту відновлено двома смугами, потерпілих немає.

О 14:53 год. вчора до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області від місцевих мешканців надійшло прохання допомогти прибрати дерево по вулиці Довгій в обласному центрі, яке впало на електричні дроти вуличного освітлення. Працівники ДПРЧ-1 Івано-Франківська ліквідували аварію.

Загалом за минулу добу на Прикарпатті реєструвалося ще кілька схожих випадків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: