fbpx

На прийомі у Марцінківа франківчанка скаржилась на "СТЕК" та погрожувала себе підпалити

Суспільство 16:55, 14.12, 2015

Сьогодні, 14 грудня, з 14.00 до 16.00 у Центрі надання адміністративних послуг міський голова Руслан Марцінків провів особистий прийом громадян.

Попередній запис здійснювався у середу, 9 грудня, з 10.00 до 12.00 за адресою: вул. Грушевського, 21, каб. 105 (відділ звернень громадян), пише ГК.

Прийшла на прийом до мера і Галина Богун. Розповідає, що хоче встановити індивідуальне опалення, дозвіл є, але ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" не видає технічних умов і нараховує борг.

"Ми вже п’ять тисяч на суди витратили. Але толку немає ніякого. У нас навіть труб вже немає. Це взагалі дика ситуація. Навіть за Конституцією я маю право відмовитись від центрального опалення. Навіть "Теплокомуненерго" дало нам дозвіл. Що мені робити? В мене чоловік інвалід, сини – студенти. Це хіба облитися бензином і підпалитися", – розповідає пані Галина.

"Те, що в моїх силах, я зроблю. Але ви маєте написати позовну заяву і судитися, щоб вони дали вам технічну документацію. Я не маю на них впливу", – запевнив Руслан Марцінків.

Однак жінка обурилася: якщо мерія не має впливу, то що тоді робити?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: