fbpx

На Рогатинщині чоловік обікрав будинок, в якому ніхто не проживав

Суспільство 22:36, 19.06, 2017

До чергової частини Рогатинського відділення поліції звернулася 59-річна мешканка м. Львів з повідомленням про те, що із будинку її батьків, в якому ніхто не проживає, що в одному із сіл району, невідомий викрав електричний тример вартістю близько 1700 гривень та сумку з інструментами.

Зловмисником виявився 29-річний мешканець м. Рогатин, який уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували, зловмисник знав, що господиня рідко навідується до батьківської хати, тож скористався вільним доступом. Відкривши дерев’яне вікно, злодій проник до будинку, звідки й викрав вказані речі.

Крадений тример зловмисник продав, а виручені кошти витратив на власні потреби. Сумку з інструментами залишив у сусідньому господарстві, бо не зміг донести, та повернутися за нею уже не встиг. Її вилучили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: