fbpx

На Рогатинщині чоловік після застілля вкрав у товариша 500 гривень

Суспільство 22:20, 17.05, 2017

​До поліції звернувся мешканець одного із сіл Рогатинського району з повідомленням про те, що з його будинку невідома особа викрала із кишені куртки грошові кошти в сумі 500 гривень. У вчиненні цієї крадіжки він підозрює свого знайомого, з яким за гостиною розпивав алкогольні напої.

Підозри потерпілого підтвердилися. Зловмисником виявився його знайомий 32-річний мешканець із сусіднього села, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували, після надмірно випитого заявник заснув, а зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав із кишені куртки 500 гривень і покинув будинок. Щодо скоєного чоловік надав визнавальні покази.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: