fbpx

На Рожнятівщині 18-річний хлопець "позичив" машину у товариша без попередження

Суспільство 20:51, 15.09, 2017

Нещодавно до місцевих правоохоронців у Рожнятові надійшло повідомлення від 28-річного місцевого жителя про те, що невідома особа з території його господарства викрала автомобіль марки ВАЗ-2108.

Крадієм виявився 18-річний товариш заявника. Парубок неодноразово уже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки з житла, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалось, потерпілий кілька разів давав свою автівку в користування зловмиснику, який цього разу вирішив самостійно, без дозволу її взяти. Пізно ввечері товариш безперешкодно зайшов на територію господарства потерпілого, викрав транспортний засіб та поїхав по своїх справах. Потім його перепродав невідомим, а виручені грошові кошти витратив на свої потреби.

Лиходій свою вину визнав та пояснив, що машина йому була потрібна для особистих потреб. Наразі правоохоронці розшукують автомобіль.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: