fbpx

На Рожнятівщині чоловік двічі обікрав свого сусіда

Суспільство 09:00, 22.04, 2017

Рожнятівськіправоохоронці розшукали підозрюваного у вчиненні двох крадіжок з будинку потерпілого. Одну крадіжку підозрюваний односелець вчинив після застілля з господарем, а іншу – раніше, коли той перебував на заробітках за кордоном.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

До Рожнятівського відділення поліції звернувся 44-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що з його житлового будинку невідома особа викрала мобільний телефон та 1 500 гривень. А також розповів, що у цій крадіжці він підозрює свого товариша, який проживає по сусідству та з яким напередодні розпивав спиртні напої.

Підозри потерпілого підтвердилися. Зловмисником виявився його 27-річний сусід. Як з’ясували поліцейські, лиходій напередодні прийшов у гості до потерпілого, і вони разом розпивали спиртне. Після надмірно випитого заявник заснув, а гість тим часом, поцупив його мобільний телефон та 1500 гривень, які знаходились в кишені сорочки, після чого пішов додому.

Крім того, правоохоронці встановили причетність підозрюваного до ще однієї крадіжки з господарства сусіда. Як з’ясувалося, «товариш» скористався тим, що потерпілий проживає один та часто їздить на заробітки на тривалий термін, він викрав два супутникові конвертори, які знаходились на супутниковій антені та були прикріплені до стіни стайні.

Речові докази: крадений мобільний телефон та два супутникові конвертори у злодія правоохоронці вилучили та згодом повернуть власнику, а грошові кошти, пояснив зловмисник, він витратив на власні потреби. За фактами крадіжки правоохоронцями розпочато кримінальне провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: