fbpx

На Рожнятівщині відремонтували сучасний дитсадок на 120 дітей. ФОТО

Суспільство 21:21, 13.09, 2017

Сьогодні у селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району відкрили приміщення ДНЗ "Світанок".

"Всі ми знаємо, що 17 років цей заклад не функціонував, а приміщення і басейн були законсервовані. Побачивши потребу відновлення цього дитячого садка, ми прийняли спільне рішення – розпочати його капітальний ремонт. Сьогодні ми бачимо результат – сучасний дошкільний навчальний заклад, обладнаний відповідно до найвищих стандартів, готовий приймати діток у своїх стінах",  наголосив очільник області Олег Гончарук.

Рремонтні роботи активно велися протягом двох років. У закладі встановлено системи електропостачання, опалення, водопостачання та водовідведення, споруджено модульну котельню, огорожу та проведено благоустрій території. На виконання цих робіт за рахунок коштів державного, обласного, районного бюджетів та бюджету Брошнів-Осадської селищної ради було виділено понад 10 мільйонів гривень.

Після капітального ремонту понад 120 дітей зможуть відвідувати заклад. У ньому також функціонуватимуть басейн та сучасні спортивні майданчики.  

Громада селища подякувала представникам влади, благодійникам та виконавцям будівельних робіт. Після привітань та слів вдячності місцевий священик Володимир Майка освятив заклад. Разом з керівниками та гостями свята до садочка зайшли маленькі вихованці "Світанку".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: